Ce inseamna un intrerupator touch ELSSWATT

Suntem in secolul 21, era tehnologiei si a informatiei– e timpul pentru o schimbare!

Avem gadgeturi din ce in ce mai performante (telefoane inteligente, tablete, laptop-uri, etc., toate ne tin conectati si ne ofera informatii).

Asta este si ideea acestei ere: cu totii ne dorim cat mai multe date in timp real, ne dorim sa controlam totul virtual, vrem sau nu, aproape ca ne confundam cu digitalizarea.

OK, asta e tendinta dar, cati dintre noi si-au pus problema de a aduce un plus de confort si tehnologie in propia casa, altul decat smart-phone sau tableta, etc.?

Suntem convinsi ca multi!

Raspunsurile pot fi multe dar cel putin la unul din ele va putem ajuta noi: intrerupatoare touch ELSSWATT!

De ce?

Simplu, si o sa incercam sa raspundem la cele mai importante intrebari:

1. Functionalitate: fata de unul clasic, intrerupatoarele touch ELSSWATT au panou de sticla tip cristal, actionarea acestora fiind similara cu atigerea unei aplicatii pe telefon sau tableta (durata de viata este de cel putin 25 ani) – sunt garantate pentru minim 100.000 de actionari (cu mult peste durata de viata a unui intrerupator clasic).

2. Design: extrem de elegant (se prezinta ca un panou de control digital, slim) nu mai exista clapete, panou din sticla anti-zgariere, foarte usor de curatat, nu se decoloreaza in timp. 3 culori clasice disponibile: alb, negru sau auriu.

3. Siguranta: 100% siguranta la arc electric, poate fi actionat si cu mana umeda; este ideal de utilizat in medii cu umiditate ridicata (ex. bai, piscine, etc)

4. Vizibilitate: cu dublu led de stare (albastru cand becul este stins si rosu cand este aprins).

5. Ignifug: este construit din sticla tip cristal si material ABS (nu arde, nu se topeste la temperaturi inalte).

6. Silentiozitate: NU fac zgomot la actionare, comparativ cu intrerupatoarele clasice sau cu alte intrerupatoare similare care au un „sunet de releu”.

7. Tehnologie: sunt dotate cu un nou procesor AI care asigura stabilitate si functionalitate pe termen foarte lung.

8. Doze instalare: sunt perfect compatibile cu orice doza clasica sau de rigips prevazuta cu locasuri pentru suruburi de fixare.

9. Dimensiuni: 86 X 86 mm (daca inlocuiti un intrerupator clasic, dimensiunile unui intrerupator touch ELSSWATT vor acoperi marginile celui vechi astfel incat nu veti fi nevoiti sa faceti finisari suplimentare ale peretelui).

In concluzie:
– Eleganta
– Siguranta
– Confort
– Stabilitate
Doar cu ELSSWATT

Suport 24/24

Suntem aici sa te ajutam oricand ai nevoie.

Plata la primirea coletului

Platesti cand primesti coletul, cash sau card.

Livrare Rapida

Dorim sa livram produsele in 24 - 48 ore.